Η καταχώρηση είναι επιβεβαιωμένη από φυσικό πρόσωπο
Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγούστου 2024 / 12
Περιοχή : Ελλάδα / Αττική / Γκύζη
Τηλέφωνο : 2106434178
FAX : 2106453049
Διεύθυνση : Αχιλλέως Παράσχου 100
Περιοχή : Γκύζη
Τ.Κ. : 11475

Το λογιστικό και φοροτεχνικό γραφείο “Φατσέας Γεώργιος & Συνεργάτες” βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως Παράσχου 100, στην περιοχή Γκύζη με ταχυδρομικό κώδικα 11475. Το γραφείο αυτό προσφέρει μια ευρεία γκάμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και ιδιώτη.

Η ομάδα του γραφείου αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι σε όλους τους τομείς της λογιστικής και της φορολογίας. Είτε πρόκειται για την καθημερινή λογιστική διαχείριση, την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, την προετοιμασία οικονομικών καταστάσεων ή τη συμβουλευτική σε θέματα φορολογίας, το γραφείο Φατσέας Γεώργιος & Συνεργάτες παρέχει αξιόπιστες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Η έδρα τους στην καρδιά της περιοχής Γκύζη, προσφέρει εύκολη πρόσβαση για τους πελάτες τους, ενώ η προσωπική επαφή και η δέσμευση για ποιοτική εξυπηρέτηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζουν. Το γραφείο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού του, ώστε να παρέχει πάντα τις πλέον ενημερωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες του.

Είτε είστε ιδιώτης που χρειάζεται βοήθεια με την φορολογική σας δήλωση, είτε μια επιχείρηση που αναζητά έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τη διαχείριση των οικονομικών σας, το λογιστικό γραφείο Φατσέας Γεώργιος & Συνεργάτες είναι εδώ για να σας υποστηρίξει με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.
Αφήστε μία κριτική
You must be to post a review.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *