Η καταχώρηση είναι επιβεβαιωμένη από φυσικό πρόσωπο
Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2021 / 252
Τηλέφωνο : 2233032271
Διεύθυνση : Παραλία Λιβανατών
Περιοχή : Φθιώτιδα
Τ.Κ. : 35007

Το Hotel Batis βρίσκεται στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, έναν ιδανικό προορισμό που αποτελεί ειδυλλιακό θέρετρο διακοπών και συγχρόνως αφετηρία εξορμήσεων προς τους Δελφούς , τα Μετέωρα και φυσικά την Αθήνα από την οποία απέχει μόλις 1,5 ώρα, εξ’ αιτίας της ξεχωριστής κεντρικής του θέσης.

Στις Λιβανάτες ο επισκέπτης θα ανακαλύψει μια εκπληκτική τοποθεσία, περιτριγυρισμένη από παραλίες με λευκή άμμο, φοινικόδεντρα και καταγάλανα νερά που προσφέρουν είτε απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία ή δροσερές βουτιές σε έντονους ρυθμούς καλοκαιρινής μουσικής που προέρχεται από τα μοντέρνα beach bars και τα διάφορα events που λαμβάνουν συχνά χώρο και δημιουργούν κλίμα ανάλογο με πολυσύχναστου κοσμοπολίτικου νησιού.

Στον τόπο μας σας περιμένει έντονη νυχτερινή διασκέδαση σε διάφορα clubs κ bars για να επιλέξετε καθώς και καλό φαγητό σε παραδοσιακές γραφικές ταβέρνες που σερβίρουν ολόφρεσκο ψάρι και κρέας τοπικής παραγωγής, αλλά και κάθε είδους λαχταριστά εδέσματα σε σύγχρονα καφέ και πιτσαρίες. Κι όλα αυτά θα τα βρείτε μόνο μερικά μέτρα από το Hotel Batis, στον πεζόδρομο της παραλίας Λιβανατών.

Το Hotel Batis σας προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για να περάσετε υπέροχες διακοπές. Τα δωμάτιά του είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, το pool bar με τη γαλάζια πισίνα σας περιμένει να δροσιστείτε με βουτιές, λαχταριστά παγωτά και cocktails και να διασκεδάσετε στα βραδινά pool parties, oι καταπράσινοι κήποι με τους φοίνικες και τα λουλούδια σας χαρίζουν τη δροσιά και την ομορφιά τους την κάθε στιγμή σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα της θάλασσας και τον ήχο των κυμάτων να σας συνεπαίρνει και η ξεκούραση σας εγγυημένη αφού προσφέρουμε καθημερινά υπηρεσίες με άψογη καθαριότητα και φροντίδα.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.
Αφήστε μία κριτική
You must be to post a review.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρόμοιες καταχωρήσεις