Η καταχώρηση είναι επιβεβαιωμένη από φυσικό πρόσωπο
Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαΐου 2019 / 775
Τηλέφωνο : 2233023715
Διεύθυνση : 1ο Χλμ. Αταλάντης – Λιβαδειάς
Περιοχή : Αταλάντη
Τ.Κ. : 35200

Το συνεργείο αυτοκινήτων Γλουστιάνος Αταλάντη Φθιώτιδας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την κάλυψη όλων των μηχανικών και ηλεκτρονικών προβλημάτων των οχημάτων σας. Βασισμένοι στην πολυετή εμπειρία τους και χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, το καταρτισμένο προσωπικό του συνεργείου είναι σε θέση να προσφέρει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, γρήγορα και οικονομικά.

Υπηρεσίες που Παρέχονται:

  1. Μηχανικές Επισκευές: Διάγνωση και επιδιόρθωση μηχανικών βλαβών, συμπεριλαμβανομένων των επισκευών κινητήρων, συστημάτων μετάδοσης και αναρτήσεων.
  2. Ηλεκτρονικές Επισκευές: Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου, όπως αισθητήρες, ηλεκτρονικές μονάδες και ηλεκτρικά κυκλώματα.
  3. Συντήρηση και Service: Τακτική συντήρηση του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών λαδιών, φίλτρων, και γενικών ελέγχων ασφαλείας.
  4. Διαγνωστικές Υπηρεσίες: Χρήση σύγχρονων διαγνωστικών εργαλείων για την αναγνώριση προβλημάτων και την παροχή εξειδικευμένων λύσεων.
  5. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Παροχή τεχνικών συμβουλών για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της ασφάλειας του οχήματός σας.

Η ομάδα του συνεργείου αυτοκινήτων Αταλάντη Γλουστιάνος δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την άνεση των πελατών της. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για να απολαμβάνετε ασφαλείς και απολαυστικές διαδρομές.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.
Αφήστε μία κριτική
You must be to post a review.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *